Product omschrijving:
Deze jonge kaas is op ambachtelijke wijze bereid van verse Hollandse melk. 4 weken heeft deze kaas in het pakhuis liggen rijpen, waardoor een smeuïge kaas ontstaat die heerlijk romig van smaak is.
Voedingswaarde uit de Beemster, per 100 gr:
Energie | 1520 / 366 KJ / kcal |
Vetten | 30,1 g / 100 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 21,6 g / 100 g |
Koolhydraten | 0,0 g / 100 g |
Waarvan suikers | 0,0 g / 100 g |
Eiwitten | 23,9 g / 100 g |
Zout | 1,71 g / 100 g |
Ingrediënten uit de Beemster
:
Gepasteuriseerde koemelk (NL), zout, zuursel, vegetarisch stremsel, kleurstof: E160b(ii)
Koemelkeiwit, lactose
De gevacumeerde kaas blijft buiten de koelkast 1 maand vers, in de koelkast 2 maanden. Als u de kaas uit het vacuum haalt adviseren wij de kaas in de koelkast te bewaren. Gemiddelde houdbaarheid is dan 2 weken.
Om extra van de kaas te kunnen genieten adviseren wij om deze een half uur voor gebruik uit de koelkast te halen.
Probeer de Jonge kaas eens in een frisse salade van witlof, mandarijntjes en appel.