Product omschrijving:
Deze bruine amandelen worden vers gebakken in arachide olie, waarna we ze kruiden met knoflook-zeezout. Hierdoor ontstaan er heerlijke knapperige borrel-amandelen.
Voedingswaarde tapas amandelen, per 100 gr:
Energie | 2711 / 649 KJ / kcal |
Vetten | 55 g / 100 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 3,3 g / 100 g |
Koolhydraten | 13,7 g / 100 g |
Waarvan suikers | 3,5 g / 100 g |
Eiwitten | 21,5 g / 100 g |
Zout | 0,919 g / 100 g |
Ingrediënten tapas amandelen:
AMANDELEN, Plantaardige olie (arachide- (PINDA), zonnebloem-), 54% zout, 35% gedroogde knoflook, gedroogde rode paprika, kruiden en specerijen (zwarte peper, tijm), koolzaadolie
Noten, Pinda
De tapas amandelen droog en luchtdicht bewaren.
Houdbaarheid circa 3 weken.
De Tapas amandelen zijn heerlijk op een borrelplank en gaan onwijs goed samen met olijven!