Product omschrijving:
De Ernesto Portstroop wordt gemaakt van port, kruiden en specerijen die lang met elkaar gerijpt worden tot de perfecte smaak ontstaat. Je proeft in deze portstroop de tonen van kaneel en tijm en dit in combinatie met de zoete ingedikte port maakt het tot een ware lekkernij. De pepers en citrus bieden een goed tegenwicht. Heel erg lekker bij charcuterie, wild en natuurlijk kaas!
Deze fles bevat 40ml portstroop!
Voedingswaarde Rode portstroop, per 100 gr:
Energie |
1332 / 314 KJ / kcal |
Vetten |
0,0 g / 100 g |
Waarvan verzadigde vetzuren |
0,0 g / 100 g |
Koolhydraten |
70,2 g / 100 g |
Waarvan suikers |
70,2 g / 100 g |
Eiwitten |
0,0 g / 100 g |
Zout |
0,100 g / 100 g |
Ingrediënten Rode portstroop:
Rode port 59% (SULFIET), Suiker, Kruiden, Citrus, Vruchten, Specerijen.
Allergiën Rode portstroop:
Sulfiet
Bewaaradvies Rode portstroop:
De rode portstroop na het openen gekoeld bewaren.
Houdbaarheid staat vermeld op het potje.
Tip van Steijger:
Deze kaasdip is een echte toevoeging bij de borrelplank. Deze zoete tegenhanger doet het goed bij de oudere en pittigere kazen. Onze persoonlijke favoriet is de combinatie met Manchego.