Product omschrijving:
Pecannoten ambachtelijk gebakken in Arachide olie en afgewerkt met een vleugje zout. Hierdoor ontstaat er een heerlijke knapperige, zoute maar ook romige pecannoot.
De Pecannoten staan bekend als lekkere snack, maar zijn daarnaast ook nog eens heel gezond. Zo zitten er in Pecannoten heel veel vitamine B (zorgt ervoor dat de denkcapaciteit wordt vergroot) en veel vitamine E (beschermstof voor cellen in het lichaam).
Ook bevatten de Pecannoten veel mineralen, met name de mineralen mangaan, koper en zink. Zink is een belangrijke stof voor de opbouw van eiwitten. Tevens bevatten Pecannoten veel onverzadigde vetten, wat goed is voor hart- en bloedvaten.
Voedingswaarde pecannoten met zout, per 100 gr:
Energie | 2991 / 716 KJ / kcal |
Vetten | 75,1g / 100 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 7,0 g / 100 g |
Koolhydraten | 14,0 g / 100 g |
Waarvan suikers | 4,0 g / 100 g |
Eiwitten | 9,0 g / 100 g |
Zout | 0,981 g / 100 g |
Ingrediënten pecannoten met zout:
PECANNOTEN, Plantaardige olie (arachide- (PINDA), zonnebloem-), Zout
Noten, Pinda's
De pecannoten droog en luchtdicht bewaren.
Houdbaarheid circa 3 weken.
Gebruik de gezouten Pecannoten eens als lekker zout tussendoortje, ideaal als u behoefte heeft aan een zoute smaak.