Product omschrijving:
Parmesan Reggiano is een typisch Italiaanse kaas met een pikante en scherpe smaak. Gemaakt van rauwe koemelk.
De Parmesan is een kaas die perfect combineert met pasta gerechten. Rasp de Parmezaanse kaas over je spaghetti bolognese bijvoorbeeld of voeg hem toe aan je pastasalade. Een perfecte combinatie!
Voedingswaarde Parmezaan, per 100 gr:
Energie | 1656 / 398 KJ / kcal |
Vetten | 30,0 g / 100 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 20,0 g / 100 g |
Koolhydraten | 0,0 g / 100 g |
Waarvan suikers | 0,0 g / 100 g |
Eiwitten | 32,0 g / 100 g |
Zout | 1,60 g / 100 g |
Ingrediënten Parmezaan
:
Rauwe koemelk (IT), zout, dierlijk stremsel
Koemelkeiwit
De gevacumeerde kaas blijft buiten de koelkast 1 maand vers, in de koelkast 2 maanden. Als u de kaas uit het vacuum haalt adviseren wij de kaas in de koelkast te bewaren. Gemiddelde houdbaarheid is dan 2 weken.
Om extra van de kaas te kunnen genieten adviseren wij om deze een half uur voor gebruik uit de koelkast te halen.
Deze authentieke Parmezaanse kaas is de perfecte toevoeging op uw pasta recepten.