Product omschrijving:
Een mix van pinda’s met een krokante laagje in verschillende vormen en zoete smaken.
Voedingswaarde Japanse ballen, per 100 gr:
Energie | 1825 / 433 KJ / kcal |
Vetten | 15,4 g / 100 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 2,3 g / 100 g |
Koolhydraten | 61,5 g / 100 g |
Waarvan suikers | 18,5 g / 100 g |
Eiwitten | 10,9 g / 100 g |
Zout | 0,251 g / 100 g |
Ingrediënten
Japanse ballen
:
PINDA, TARWEbloem, maiszetmeel, Suiker, Maismeel, SESAMzaad, Aardappelzetmeel, Maltodextrine, SOJA saus (SOJA, TARWE, koji, water, zout), Maïszetmeelsiroop, Maltodextrine,Zeewier, Rijsmiddel (E500), Rijsmiddel (E503), Kleurstof (E160c), Kleurstof (E141), Voedingszuur (E330), Zout, Ui, Kleurstof (E163), Kleurstof (E150a), Knoflook
Sesam, Soja, Tarwe
De Japanse ballen droog en luchtdicht bewaren.
Houdbaarheid circa 3 weken.
De Japanse ballen zitten vaak door mixen van rijstcrackers verwerkt maar zijn ook zeker lekker om gewoon zo in een schaaltje op tafel te zetten wanneer u visite krijgt.