Product omschrijving:
Door de amandelen eerst te blancheren komt het bruine vliesje eraf. Hierna branden wij de amandelen vers in arachide olie, waarna we het bestrooien met fijn notenzout. Hierdoor ontstaat er een knapperige en zoute amandel.
Voedingswaarde amandelen met zout, per 100 gr:
Energie | 2541 / 608 KJ / kcal |
Vetten | 55,5 g / 100 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 4,1 g / 100 g |
Koolhydraten | 17,7 g / 100 g |
Waarvan suikers | 4,5 g / 100 g |
Eiwitten | 21,1 g / 100 g |
Zout | 0,909 g / 100 g |
Ingrediënten amandelen met zout:
AMANDELEN, Plantaardige olie (arachide- (PINDA), zonnebloem-), Zout
Noten, Pinda
De amandelen met zout droog en luchtdicht bewaren.
Houdbaarheid circa 3 weken.
Gebruik de gezouten Amandelen eens als lekker zout tussendoortje, ideaal als u behoefte heeft aan een zoute smaak.